19/08 2017

Vestingdagen, met veiligheidsplein

Op zaterdag 19 augustus van 10.00 - 17.00 en op zondag 20 augustus van 11.00 - 17.00  kan de bezoeker van de Vestingdagen bij het Nationaal Brandweermuseum terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten rondom de hulpdienstverlening in Nederland. Zo zullen o.a. vertegenwoordigers van brandweer, politie, ambulance en dierenambulance met materieel op het plein voor het museum aanwezig zijn om uitleg te geven over hun werkzaamheden en kunnen kinderen deelnemen aan de blusactiviteiten van de jeugdbrandweer.

Voorafgaand aan bovenstaande activiteiten zal het Nat. Brandweermuseum op vrijdagavond 18 augustus met een klassieke Mercedes tankautospuit aan de "road-run" door Hellevoetsluis deelnemen.