15/06 2019

Vestingcode Hellevoetsluis

Vestingcode Hellevoetsluis biedt een middag lang gratis voorstellingen, concertjes, acts, straattheater en dans op ruim dertig bijzondere locaties.

Zo wordt er bij het Nationaal Brandweermuseum tussen 13.00 en 17.00 regelmatig opgetreden door het saxofoonensemble Sax'a'Holic. Sax'a'Holic is een saxofoonensemble van fanfareorkest "Vooruit" uit Oude Tonge en de leden van dit ensemble zijn enthousiaste saxofonisten die het leuk vinden om meerstemmig met elkaar samen te spelen. Sax'a'holic speelt easy-listening muziek met hier en daar een solistisch trekje. Het ensemble wordt gevormd door Annelies van Heemst op sopraansax, Sanne Smeets op altsax, Corry Maliepaard en Carolien Kranse op tenorsax en Tonny Smeets op baritonsaxofoon.

Vestingcode 2019-1
vestingcode