Vergaderingen en Congressen

Het Nationaal Brandweermuseum is een unieke vergaderlocatie met een prachtig gesitueerde vergaderzaal in de historische noordvleugel van het museum. De vergaderzaal heeft een eigen sfeer met veel daglicht en is voorzien van moderne apparatuur en airco. Ook is er voldoende parkeergelegenheid, gedeeltelijk op eigen terrein. 


Naast de charme van een uniek stukje cultureel erfgoed in Hellevoetsluis biedt het Nationaal Brandweermuseum u alles wat u van een eigentijdse vergaderlocatie mag verwachten. Een ruime en goed uitgeruste vergaderzaal, uitstekende catering en goede dienstverlening. Wij kunnen u daarbij diverse vergaderarrangementen aanbieden, zoals :

  • een 4 uurs arrangement bestaande uit zaalhuur, gebruik van beamer incl. projectscherm, flip-over, koffie, thee, water, koekjes.
  • een 8 uurs arrangement gelijk aan het 4 uur arrangement, aangevuld met een uitgebreide lunch.
  • een 12 uurs arrangement gelijk aan het 8 uur arrangement, aangevuld met een luxe dinerbuffet.

De arrangementen zijn inclusief toegang tot het museum en gratis parkeren. Er is plaats voor 2 tot maximaal 50 personen. Voor groepen onder de 10 personen berekenen wij een kleine toeslag. Graag bespreken wij met u uw wensen en onze mogelijkheden en werken met plezier een vrijblijvende offerte uit. Op verzoek plaatsen wij het meubilair van de zaal in de door u gewenste opstelling. Natuurlijk kunt u uw vergadering ook uitbreiden met een rondleiding door het Nationaal Brandweermuseum en/of kiezen voor een presentatie over de geschiedenis van de Vestinghaven Hellevoetsluis!