Vergaderingen en Congressen

Het Nationaal Brandweermuseum is een unieke vergaderlocatie met een prachtig gesitueerde vergaderzaal in de historische noordvleugel van het museum. De vergaderzaal heeft een eigen sfeer en veel daglicht en is voorzien van moderne apparatuur en airco. Er is voldoende parkeergelegenheid, gedeeltelijk op eigen terrein. 


Kortom, het Nationaal Brandweermuseum biedt u, naast de charme van een uniek stukje cultureel erfgoed in Hellevoetsluis, alles wat u van een eigentijdse vergaderlocatie mag verwachten. Een ruime en goed uitgeruste vergaderzaal, uitstekende catering en goede dienstverlening. Wij kunnen u diverse vergaderarrangementen aanbieden, zoals bijvoorbeeld:

  • Een 4 uur arrangement bestaande uit zaalhuur gebruik van beamer incl. projectscherm, flip-over, koffie, thee, water, koekjes.
  • Een 8 uur arrangement gelijk aan het 4 uur arrangement aangevuld met een uitgebreide lunch.
  • Een 12 uur arrangement gelijk aan het 8 uur arrangement, aangevuld met een luxe dinerbuffet.

De arrangementen zijn inclusief toegang tot het museum en gratis parkeren. Er is plaats voor 2 tot maximaal 50 personen. Voor groepen onder de 10 personen berekenen wij een kleine toeslag. Graag bespreken wij met u uw wensen en onze mogelijkheden en werken gaarne een vrijblijvende offerte uit. Op verzoek plaatsen wij de zaal in ieder gewenste opstelling. U kunt natuurlijk uw vergadering uitbreiden met een rondleiding door het Nationaal Brandweermuseum en/of voor een presentatie kiezen over de geschiedenis van de Vestinghaven Hellevoetsluis door een ervaren gids.