Adres en route

Adres :

Nationaal Brandweermuseum
Industriehaven 8
3221 AD Hellevoetsluis

Het Nationaal Brandweermuseum is op de volgende manieren bereikbaar :

Met de auto

Vanuit Goeree-Overflakkee
U rijdt over de Haringvlietsluizen (N57) richting Brielle/Hellevoetsluis. Bij de eerste rotonde neemt u de eerste afslag (rechts) richting Hellevoetsluis. U volgt deze weg en in Hellevoetsluis neemt u op de Amnesty Internationallaan op de tweede rotonde de eerste afslag (rechts). U blijft de weg vervolgen totdat u bij de Brielse poort de Vesting binnen rijdt. Blijf rechtdoor rijden en neem aan het einde van de weg (Opzoomerlaan) de afslag naar links. U rijdt dan de parkeerplaats van het gemeentehuis op. Hiervandaan is het een paar minuten lopen naar het Nationaal Brandweermuseum.


Vanuit Rotterdam
U rijdt op de A15 richting Europoort/Hellevoetsluis. Na de botlektunnel neemt u de afslag Spijkenisse. Rijd tot aan de T-splitsing en sla hier rechtsaf richting Heenvliet/Geervliet/Hellevoetsluis. Rijd rechtdoor en neem de afslag Hellevoetsluis. U rijdt nu langs een kanaal. Ga aan het einde van deze weg bij de T-splitsing rechtsaf. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor (tweede afslag), de tweede rotonde ook en de derde rotonde neemt u driekwart (linksaf). Als u rechtdoor blijft rijden, komt u de Vesting via de Brielse poort binnen. Blijf rechtdoor rijden en neem aan het einde van de weg (Opzoomerlaan) de afslag naar links. U rijdt dan de parkeerplaats van het gemeentehuis op. Hiervandaan is het een paar minuten lopen naar het Nationaal Brandweermuseum.


Met het openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Rotterdam Centraal of Schiedam Centrum kunt u de metro naar Spijkenisse Centrum nemen en daar overstappen op buslijn 101 naar Hellevoetsluis. Uitstappen bij halte 'Vesting'. Vanaf deze halte is het ca. 10 minuten lopen naar het museum.